DISCLAIMER

De informatie op de website van Bonnes Makelaardij is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. De inhoud van deze website is bedoeld als algemene informatie en aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bonnes Makelaardij is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Bonnes Makelaardij behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder daarover vooraf mededeling te doen. Bonnes Makelaardij is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt verwezen. Het plaatsen van links naar externe websites houdt geen goedkeuring in van de inhoud van deze websites.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Bonnes Makelaardij. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer.