AANKOOP

Een aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van de woningen die te koop komen, dat kan handig zijn als je een woning zoekt in een populaire omgeving.

Of je op zoek bent naar je eerste woning of je bent toe aan de volgende stap… wat je situatie ook is, het kopen van een woning is geen makkelijke opgave. Zeker als je wilt wonen in een gewilde en populaire omgeving zoals Amersfoort-Noord. Dan kunnen de kennis, kunde en contacten van een aankoopmakelaar goed van pas komen. Niet alleen heb ik jarenlange aankoopervaring in Amersfoort-Noord, maar ik heb er ook een groot netwerk van collega-makelaars… en ik woon er zelf al jaren met veel plezier.

HET VOORDEEL

Het kopen van een woning is een ingrijpende beslissing en doe je ook niet iedere dag. Dat doe je misschien maar een paar keer in je leven. Voor mij is aan- en verkoop van woningen al jaren een dagelijkse bezigheid en ik deel graag mijn kennis en ervaring. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn voor jouw ideale woning en kunnen we bepalen met welke onderdelen in het proces ik je kan ondersteunen. Dat kan je veel tijd, energie en regelwerk besparen.

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN MIJN AANKOOP-BEGELEIDING?

  • Vrijblijvende kennismaking waarbij we samen jouw wensen en eisen in kaart brengen.
  • Bespreken van de financieringsmogelijkheden.
  • Gericht en actief zoeken bij alle makelaars in Amersfoort-Noord.
  • Selectie uit het aanbod aanbieden en samen bespreken van de geselecteerde woningen.
  • Contact opnemen en afspraak maken met de verkopend makelaar voor bezichtiging.
  • Beoordelen van de waarde van de gekozen woning
  • Onderhandelen over de prijs van de woning.
  • Zorgdragen voor een correcte koopakte.
  • Afhandelen van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Wat zijn de kosten?

Laten we beginnnen met een gesprek om eens kennis te maken. Want alles begint met een goed gevoel dat beide partijen moeten hebben om samen zo’n aankooptraject te starten en ook tot een goed einde te brengen. Dan bespreken we meteen wat je graag wilt dat ik voor je uit handen neem. Wil je dat ik alles voor je doe van het zoeken tot aan de eigendomsoverdracht, dan is de all-in prijs € 2.950,-

NO CURE, NO PAY

Door mijn jarenlange ervaring in Amersfoort-Noord heb ik er het volste vertrouwen in dat wij samen jouw droomwoning daar kunnen aankopen. En als dit onverhoopt toch niet lukt… geen zorgen! Ik werk op basis van ‘NO CURE, NO PAY’. Wordt er geen woning aangekocht, dan ben je de overeengekomen courtage ook niet verschuldigd. Ben je enthousiast geworden of heb je zelf al een woning op het oog, neem dan snel contact op om eens kennis te maken.

×