Noordstedeweg 214, 3431 KC Nieuwegein

Ontdek dit comfortabele 2-kamer appartement, gelegen op de 3de en hoogste woonlaag van het moderne appartementencomplex “Miami”, gerealiseerd in 2012. Het appartement biedt een uitstekende combinatie van luxe en gemak en heeft een lichte woonkamer, open keuken, 1 grote slaapkamer, een ruime badkamer en een loggia. Door de vloerverwarming en de comfortkoeling (via de stadsverwarming) heb je het hele jaar door een heerlijk leefklimaat in het appartement. Op de 2de verdieping bevindt zich de berging. In de parkeerkelder heb je een eigen parkeerplaats en op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

€ 300.000,00

Oppervlakte woning

54 m2

Oppervlakte Kavel

Type woning

Appartement

Bij binnenkomst treft u een entree met bellenplateau en videofooninstallatie. De hal biedt toegang tot de liften en het trappenhuis. Een verdieping lager bevindt zich de ruime, afgesloten en goed verlichte parkeergarage, waar u uw eigen parkeerplaats heeft. De gemeenschappelijke fietsenberging is bereikbaar via een afzonderlijke ingang.
2e Verdieping:
De hal biedt toegang tot de privé-berging. Via de daktuin met terras en schitterend uitzicht bereikt u het gebouw waarin dit fraaie appartement zich bevindt.
3e Verdieping (het appartement):
Bij binnenkomst in het appartement treft u een hal met meterkast, bergkast en een toiletruimte met hangcloset en fontein. De gezellige, lichte woonkamer met loggia en open keuken vormen het hart van het appartement. De moderne zwarte keukenopstelling is uitgerust met diverse apparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, recirculatiekap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. De loggia, gelegen op het Westen, biedt veel privacy en een prachtig uitzicht, hier kunt u tot de late uurtjes van de zon genieten. De ruime badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en ruimte voor de wasmachine en droger. De ruime slaapkamer heeft een mooie raampartij en biedt een leuk uitzicht op de loggia. Dit keurig afgewerkte appartement is uitstekend geïsoleerd en voorzien van een mooie laminaatvloer.
Bijzonderheden:
VvE-bijdrage voor het appartement: € 155,- per maand.
VvE-bijdrage voor de parkeergarage: € 37,- per maand.
Eigen parkeerplaats met elektrisch bediende garagedeur (afstandsbediening) in de parkeergarage.
Gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder en een eigen berging op de 2de verdieping.
Zeer goed geïsoleerd appartement met vloerverwarming en comfortkoeling middels stadsverwarming.
Verkoop in samenwerking met Foeken Makelaardij.
×